..::AiN d'HeArTy::..

...::foLLoweRs::...

Wednesday, September 27, 2006

dRaWing


Excited sgt Irdina bila MAMA ask her to draw her picture with her very beloved cousin ...DANILO!
Tapi yg heran nya, dulu depa masa kecik2 tak buleh jumpa mesti gaduh. Ya la masing2 tak dak adik.
So bila jumpa ja Danial buli Dina. Danial suka gaduh ngan Dina. Besa la budak2. Tapi dah besarq ni kamcing habih, bila habarq nak jumpa Danial ja, melompat keseronokkn. Macam tak jumpa setaun.
Now, Darwisy ngan Kimie lak yg suka gaduh, tapi budak2 cepat berubah. Sampai kadang2 kita tak sedarq depa dah besarq dah.

Bila dah remaja nanti kita tgkkn depa mesti malu2 kucing plak. HEHEHE!

But one thing that i realize about Irdina is she really love drawing. Kalau kasi drawing book kejap jer dia habiskan. Walaupun drawing nya tak secantik mana, and conteng yang lebih, tapi OK la sebab dia ada hobby yg tersendiri.
One thing to say Irdina MAMA sayangkan Irdina.....

2 comments:

  1. haik....panjangnye rambut dina.cam princess le.mana umai ngan kholeeda? depa pun nak join tengok rainbow kat garden tu...lain kali lukis gambar kholeeda ngan umai lak no...selamat posa sampai ke hujungnya...sambut raye nanti, kita jumpe.kim salam mama ngan papa

    ReplyDelete
  2. hai dina. cantiklah lukisan dina.

    ReplyDelete

comments;