..::AiN d'HeArTy::..

...::foLLoweRs::...

Tuesday, February 07, 2012

~Work From Home~

teringat akan term "work from home"...alangkah bahagianya hidup seorang ibu bila ada job sebegini...maka dapatlah nk bahagi kan masa antara kerja2 rumah, jaga anak2 and dapat earn sedikit duit poket sendiri...tapiiiiii ada ke pekerjaan sebegini...camne nk cari? ada ke yg betul2 telus? byk offer kat internet, tapi kesahihannya x dapat di pastikan....hermmmmm...pening jugak kan


kalau benar bagai dikata...atau dipublish offer sebegini, pasti aku org yg pertama nk "work from home", sbb masa aku sangat terhad untuk spend ngn anak2 sbb nk complete kan routine seharian yg sgt padat...


Ya Allah permudahkan bagi aku untuk mendapat pekerjaan yg lebih baik demi anak2 tercinta yang telah Engkau anugerahkan dalam hidup kami...amin ya rabbal a'lamin...

2 comments:

  1. Insya Allah, jangan putus berdoa yer , rezeki tu ada dimana mana shj

    ReplyDelete

comments;